• Keep innovation  consciousness
  • Win the market with
  • We deliver success

pipe haseup

Pondok Description:

Beurat: 0.1-60kgs
téhnologi: silika gél, kaca cai, pasir résin, forging
aplikasi: Baktériologi tur mesin dahareun bagian, Kongrés, klep, mobil, tatanén jeung sajabana


jéntré produk

Tags produk

Steel Steel casting pikeun Food mesin
Ampir sakabéh equipments ngolah dahareun nu dilakukeun dina stainless steel alatan kamampuhan pencegahan karat na. Equipments ngolah kadaharan sapertos anu normal dirakit ku loba komponén stainless steel. Jadi casting stainless steel geus loba dipaké pikeun aplikasi mesin dahareun!
Steel Steel casting keur Kongrés na klep bagian
casting steel baja nya éta téhnik paling loba dipaké pikeun pompa na klep komponén. Pikeun design pajeulit miboga klep na pompa komponén, casting stainless steel téh bisa ngahasilkeun sagala bentuk kompleks. Pompa na klep komponén tina casting stainless steel anu cukup awét pikeun aplikasi jasa parna. Jadi casting stainless steel nyaéta ongkos jalan efisien sarta Pilihan populér pikeun pompa na klep aplikasi. Utamana pompa na klep patempatan téh: awakna pompa, pompa impeller, awak klep, klep bonet, kelenjar klep, ect.
Steel Steel casting pikeun Médis Equipments
steel casting baja téh bisa ngahasilkeun rupa-rupa komponen keur pabrik alat médis.
Aplikasi séjén ogé ngagunakeun steel Steel Castings:  Mandi & toilét fittings, Door & Windows, ect.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali