Steel Steel Castings, Gray Beusi Casting, pangleuleusna ti antara Beusi Casting - Yogem
  • Win the market with
  • Keep innovation  consciousness
  • We deliver success
wilujeung sumping

kami Tour pabrik

Kalawan fasilitas diversified kami kami bisa rancang komponen nepi spésifikasi pasti konsumén urang ',

ngaronjatkeun kualitas sarta nurunkeun biaya. Kami dipeunteun konsistén dina pagelaran kaliwat, prosés garapan, sistem garapan sarta kualitas sakabéh. Sajaba ti éta, staf kami tina inspectors nedunan dina situs Citatah sahiji produk saperti aranjeunna keur dihasilkeun. Urang ogé boga sertifikasi bahan, Dina-House Tés jeung Tés Pranata mangsa. Urang ngagunakeun laboratorium nguji bebas pikeun kimia, mékanis jeung non-destructive nguji.

diajar deui
  • produk unggulan
    produk unggulan
  • Tim teknis kuat
    Tim teknis kuat
  • pangalaman teknis euyeub
    pangalaman teknis euyeub

kami techlogies

Hebei YOGEM mangrupakeun supplier of castings OEM.
Bahan utamana aub dina abu beusi beusi / pangleuleusna ti antara, alloy aluminium, stainless steel, duplex / dahar peuting duplex, baja alloy, panas-tahan baja jsb Urang ngahasilkeun aranjeunna ku leungit lilin (silika gél; sagelas cai), pre-coated keusik jeung keusik résin.
Leuwih 95% produk urang nu diékspor ka leuwih ti 15 nagara, kayaning AS, Kanada, nagara Uni Éropa, Japan, Australia, Koréa Kidul jeung nagara séjén.
Duanana castings atah sareng komponenana machining bisa dipigawé di pagawean-warung urang.
Produk urang anu loba dipaké dina Filed of numput, valves, minyak & gas, otomotif, mesin dahareun, mesin tatanen, konstruksi jeung saterusna. Ngaliwatan sababaraha taun perbaikan kami geus diwangun mangrupa ranté suplai lengkep kaasup foundries, fasilitas machining sarta puseur inspeksi.
Di sagigireun téhnologi jeung inovasi, urang mayar langkung perhatian ka perlindungan lingkungan.
Kapuasan anjeun gawang pamungkas kami!

produk

Hebei YOGEM