• Keep innovation  consciousness
  • Win the market with
  • We deliver success

Mbështetja diferenciale mekanizëm

Përshkrim i shkurtër:

Shtrirja Pesha: 0.5kgs-1800kgs
teknologji: xhel silicë, gotë me ujë, rërë rrëshirë, falsifikim
aplikimit: valvulave pompë, Automobile, bujqësi, në terren të tjera mekanike.


Detail Product

Produkt Tags

Llojet e çelikut të karbonit:
çeliku i karbonit është një nga materialet kryesore në botën e aktrime çeliku. Çelikë karbonit mund të klasifikohen në lloje më poshtë:
çeliqeve me karbon të ulët (<0.20% C): të ofrojë një gamë të vetive në tërheqje nëpërmjet trajtimit të ngrohjes dhe mund të thekur të japin fortësi të lartë sipërfaqe me rezistenca konsumuarit dhe butësi të mirë bazë.
Çelikë Medium-karbonit (0,20-0,50% C): Kjo përbërje lejon atë të jetë më e qëndrueshme, përpunueshëm, dhe më të fortë. Një gamë e forta elastik janë të mundshme me epshmëri të mirë dhe rezistenca shoku, machined lehtësisht në gjendje të zbutur.
Çelikë të lartë të karbonit (> 0.50% C): fortë dhe ka një kujtesë të mirë formë, duke e bërë atë një opsion veçanërisht e dobishme për prodhuesit pranverë. Ky aliazh çeliku për përdorime të lartë elastik është subjekt i veshin dhe konsumuarit dhe është i përshtatshëm për aplikime të rëndë, si edhe.
Përfitimet e karboni Steel Castings
çeliku i karbonit është një opsion jashtëzakonisht popullor material për aktrime çeliku, pasi ka një gamë të gjerë e aplikacioneve në disa industri të ndryshme. Për kosto të ulët materiale dhe një shumëllojshmëri të notave materiale, hedh çeliku të karbonit është përdorur zakonisht dhe mund të përmirësojë fuqinë e saj, butësi dhe punën tjetër nga trajtimi ngrohjes për aplikime industriale.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products