Çelik Aktrime, Gray Hekuri Kallëp, i urtë Hekuri Kallëp - Yogem
 • Keep innovation consciousness
 • Win the market with
 • We deliver success
i mirëpritur
 • 1
 • 2

jonë Tour Fabrika

Me objektet tona të larmishëm ne jemi në gjendje për prodhimin e komponenteve të specifikave të klientëve tanë të sakta,

rritjen e cilësisë dhe uljen e kostove. Ne janë renditur vazhdimisht në performancën e kaluar, proceset shfrytëzuar, sistemet e shfrytëzuar dhe cilësinë e përgjithshme. Përveç kësaj, stafi ynë i inspektorëve të kryejë inspektime në vend të produkteve si ata janë duke u prodhuar. Ne gjithashtu kemi certifikimit materiale, në shtëpi Testimi dhe e pavarur Testimi. Ne të shfrytëzojë laboratorë të pavarur testimit për testim kimike, mekanike dhe jo-destruktiv.

Mëso më shumë

çfarë bëjmë ne

HEBEI YOGEM
 • produkte të shkëlqyera
  produkte të shkëlqyera
 • Ekipi fuqishme teknike
  Ekipi fuqishme teknike
 • përvojë të pasur teknike
  përvojë të pasur teknike

tona techlogies

HEBEI YOGEM është një furnizues i aktrime OEM.
Materialet janë të përfshira kryesisht në gri hekur hekur / urtë, aliazh alumini, çeliku inox, Duplex / darkës, duplex, aliazh çeliku, çeliku ngrohje-rezistente etj Ne prodhojnë ato nga dylli humbur (xhel silicë, gotë me ujë), para-veshura rërë dhe rërë rrëshirë.
Mbi 95% e produkteve tona janë eksportuar në më shumë se 15 vende, të tilla si SHBA, Kanada, vendet e Bashkimit Evropian, Japonia, Australia, Korea e Jugut dhe vende të tjera.
Të dy aktrime të para dhe komponentëve të përpunimit mund të bëhet në tonë të punës-shop.
Prodhimet tona janë përdorur gjerësisht në fushën e pompave, valvola, naftës dhe gazit, automotive, makine ushqim, makinë bujqësore, ndërtimit dhe kështu me radhë. Nëpërmjet shumë vite përmirësime ne kemi ndërtuar një zinxhir të plotë të furnizimit përfshirë fonderi, objektet e përpunimit dhe qendra e inspektimit.
Përveç teknologjisë dhe inovacionit, ne të paguajnë më shumë vëmendje për mbrojtjen e mjedisit.
Kënaqësinë e juaj është qëllimi ynë përfundimtar!

produktet

HEBEI YOGEM