• Keep innovation  consciousness
  • Win the market with
  • We deliver success

Flanges

Short Description:

Bobot: 0.1-60kgs
teknologi: Silika gel, kaca banyu, wedhi resin, forging
aplikasi: Kebersihan lan mesin pangan bagean, Pump, tutup, automobile, tetanèn lan liyane


Detail produk

Tags Product

Steel Casting Food Machinery
Meh kabeh Alat Processing pangan sing digawe ing stainless steel amarga kemampuan Nyegah teyeng sawijining. Alat Processing panganan sing biasane nglumpuk dening akeh komponen stainless steel. Dadi casting stainless steel iki digunakake digunakake kanggo aplikasi machinery pangan!
Steel Casting kanggo Pump lan tutup bagean
casting stainless steel punika teknik kang paling umum digunaaké kanggo kompa lan tutup komponen. Kanggo desain rumit sawijining tutup lan pump komponen, casting stainless steel bisa ngasilake samubarang wangun kompleks. Kompa lan tutup komponen saka casting stainless steel sing cukup awet kanggo aplikasi layanan abot. Dadi casting stainless steel punika biaya cara efisien lan pilihan populer kanggo kompa lan tutup aplikasi. Utamané kompa lan tutup bagean sing: awak pump, pump sengseming, awak tutup, tutup topi, kelenjar tutup, ECT.
Steel Casting kanggo Medical Equipments
stainless casting baja bisa ngasilake sawetara saka sudhut komponen manufaktur instrument medical.
Aplikasi liyane uga nggunakake Steel Castings:  Kitchen & Toilet fittings, Door & Windows, ECT.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk