Steel Castings, Gray Iron Casting, ductile Iron Casting - Yogem
  • Win the market with
  • Keep innovation  consciousness
  • We deliver success
Welcome

kita Tour pabrik

Kanthi fasilitas macem kita kita bisa kanggo Pabrik komponen kanggo specifications pas kita pelanggan ',

nambah kualitas lan Mudhunake biaya. We sing dirating terusan ing kinerja past, pangolahan digunakke, ing sistem digunakke lan kualitas sakabèhé. Kajaba iku, kita Staff saka inspektur nindakake ing situs pemriksaan saka produk minangka lagi kang diprodhuksi. Kita uga duwe sertifikat materi, In-House Testing lan Testing Independent. We nggunakke Laboratorium testing sawijining kimia, mechanical lan non-cilaka testing.

mangerteni sing luwih lengkap

apa kita apa

Hebei YOGEM
  • produk banget
    produk banget
  • tim technical kuat
    tim technical kuat
  • pengalaman technical sugih
    pengalaman technical sugih

kita techlogies

Hebei YOGEM punika Supplier saka Manganese OEM.
Bahan sing utamané melu ing werna abu wesi wesi / ductile, aluminium, stainless steel, duplex / mangan duplex, logam campuran baja, panas-tahan baja etc. We gawé mau dening ilang lilin (silika gel; kaca banyu), wis ditutupi wedhi lan wedhi resin.
Swara 95% saka produk kita sing dièkspor luwih saka 15 negara, kayata Amerika Serikat, Kanada, negara-negara Uni Eropa, Jepang, Australia, Korea Kidul lan negara liyane.
Loro-lorone Manganese mentahan lan komponen mesin bisa rampung ing karya-toko kita.
Kita produk sing digunakake digunakake ing ngajokake pumps, klep, oil & gas, automotive, mesin pangan, mesin tetanèn, construction lan ing. Liwat akeh taun dandan wis dibangun sumber chain lengkap kalebu Foundries, fasilitas mesin lan pusat pengawasan.
Kejabi teknologi lan inovasi, kita mbayar manungsa waé liyane kanggo pangayoman lingkungan.
Kepuasan goal pokok kita!

produk

Hebei YOGEM